Wednesday, October 19, 2011

My memories at D yan Chalet,Kedah........

Assalamualaikum dan evening reader,silent reader n kwan kawan semua.......dah lama aku tk update blog ...so sebab ade idea nk write ni boleh lah untuk update sikit jek..


Memang busy sangat sekarang ni kerja pun semakin bertambah.....dan Semangat pun semakin epy...Sebab?......he3.......
Tempat berkursus
Memang tenang stay kat sini


 D'  Yan Kedah telah menjadi kenangan manis dan menyeronok kan dari 14 okt 2011-16 okt 2011 sepanjang berpeluang berkursus di sana...Dengan Tajuk Kem Kecemlangan Diri.......byk ilmu yang dapat aku manfaatkan semasa bekerja supaya lebih sempurna.







habis seluruh tempat kena trash sebab nk cari line di hutan rimba ni.terbaik!!!!



Dengan Topik topik "kerja 1 Ibadah "Stress" dan lain lain telah berjaya menyemarakkan semarak kami supaya bekerja lebih gigih.(macam membodek lak kan..ha3).Terlebih dahulu terima kasih kepada En Nik,En MAhizan,En Shahrul dan EN Mat Nor  dan lain lain yang mungkin aku terlupa nk senaraikan kan.......Thank for wonderfull Knowlegde...




Sepanjang 3 hari di sana selain berpeluang merehatkan diri daripada beban kerja(macama kerja kuat lak jalan crite nya>>>>).banyak pengetahuan dari segi Jasmani,emosi ,Rohani dan intelek dapat aku perolehi secara tidak langsung.......







Perbincangan terakhir sebelum kurus tamat
Kepantasan menakjubkan sampai nk ambik pic pun tk sempat..ha333333
bersama sama Kawan kawan mandi bila ada masa lapang...
Wait me!!!!!!

Tangga Kenari 1000 ni nk naik ambik masa 3-4 jam..Tunggulah nanti!!
Tgk tu diorang dari kumpulan 4 by 4 busy cuci kereta!!
Kita nk menang memang kena macam ni..he
Antara kawan kawan kumpulan yang bekerjasama
Sama sama menyelesaikan kerja kerja sebelum di bentangkan......
We Win Together as One
Support ur
Team work yang best
You will be better
memang best sangat kursus mcm ni sebab ni pun first time berkursus tanpa melibatkan Topic topic kesihatan yang selalu di hadiri........Almaklum lah dapat stay di hutan rimba memang jiwa lebih tenang.......

5 comments:

  1. syoknye kursus mcm tu..eh mm kenai je lagu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha333333.......best lagi kursus di langkawi kan...pernah stay sana gak 3 hari.....kenal lagu?tgk lah siapa cikgu blog nye kan.....ha3

      Delete
  2. ha333333.......best lagi kursus di langkawi kan...pernah stay sana gak 3 hari.....kenal lagu?tgk lah siapa cikgu blog nye kan.....ha3

    ReplyDelete
  3. aloooooo update la.kikikiki----
    hurmmm kursus kat lagkawi mmg la best lgi asenye.jehejejehe jom p

    ReplyDelete
    Replies
    1. no idea lah........tk tau nk lukis kartun kertun pulak.......ha333..langkawi dah gi dah dengan .........tempat lain pulak kot...jom camping...

      Delete

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...