Monday, February 28, 2011

kejor yob kejor........

kejor yob kejor......slogan kami.he33333
walaupun tgh kerja petang ni memang penat macam nk tido jek.....
tpi ari ni ada plan nk gi stadium ipoh lak  my seladang lawan.....
tahun ni first aku nk gi tgk perak main selepas 1 tahun resign dari tgk bola ni.......
harap harap lawan perak tu memang tercungap cungap lah nk kejor dgn seladang......
jumpa kawan kawan kat ipoh nnti yek...
love it......

Sunday, February 27, 2011

Assalamualaikum.....
Arini tetiba jek aku suka sangat nk cerita tentang rundingan.......kalau ikut pengalaman pun ada byk jugak lah masalah yang dapat aku selesaikan melalui rundingan sama ada masalah sendiri mahupun masalah orang..
so ni memang cara terbaik lah aku rasa lah kan(hampir 60 kes dan masalah dlm 100 kes berjaya diselesaikan..ha3...hebat lah kau!!!!!!....Kali ni rasa mencabar sikit sbb di minta runding dengan satu keluarga lelaki(identiti tk boleh sebut ar kan) dengan keluarga perempuan yang ingin saman makhamah tk silap aku seksyen/akta 159(yang aku tahu tahu kes tu kalau disabitkan kesalahan penjara 20 dan 10 kali sebatan....
nk masuk tempat camni pun dh segan kan!!!
kat sini tkde r nk sebelah mana mana pihak kan..pada aku...dua dua jek salah..may be dua dua emak dan bapaknya juga salah dlm hal ni...sebab kejadian ni berlaku 2 tahun lepas waktu tu gadis berumur 14 tahun dan remaja berumur 15 atau 16 je..so faham lah lah jiwa remaja tgh bergelora....apa apa pun rundingan masih berjalan..tk mau cerita panjang.segala maklumat adalah sulit..hek3...bye,,,,,,,
hammer ni selalunya buat pesalah rasa berdebar je kan...
     
p/s:jgn lak kawan kawan cakap aku ni peguam lak..hak3.just tolong runding jek bila diminta tolong jek...proses menambah pengetahuan lagi ni...

Tuesday, February 22, 2011

pertama kali buat blog!!!!berjaya jugak......

Assalamuaalaikum dan salam 1 malaysia.....
first sekali terima kasih lah yg melawat ke,terserempak ke,terpelanting tetiba jek kat  blog aku ni ...ha3..

ni maskot aku untuk wishes selamat datang pada semua ..hik3
 
sebelum korang kutuk blog ni..lebih baik aku bagitau dulu ni first time aku buat blog ni dan ni kiriman pertama yek...lain lain kiriman tu next next time ar kan........so dlm proses penambahbaikan lah ye..so tak dapat award "the best blog pun tk pe r..janji hapy berjaya jugak buat blog.



buat blog ni bukan nya nk cari duit cmnii pun..heh3

 Untuk pengetahuan korang blog ni pun aku bljr dari 2-3 orang remaja yg belajar di IPTA(tkyah crite name dia..tknk dia bgga lebih2 lak..memang trima kasih sgt2 padanya(nntilah ada masa kasi hadiah lah..hak3)..nnti korang komen aku try ar repair dan edit ikut kepuasan ..thank u again!!!!

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...