Tuesday, July 5, 2011

my new car generate!!!!!!

Assalamualaikum all reader,,,,,,,hope all of u fine lah yek........harap harapnye........
K lah .....betul kata orang nk jadi blogger perlukan kesabaran lah.......dah lama aku tk update blog ni sebab busy sangat k sampai ade somebody remind me for this......so thank u lah yek sudi tgk tgk kan dan perasan aku tk update!!!!minta maaf lah........
Untuk pengetahuan semua ,,2 bulan ni aku mesti busy sikit dan susah nk bergerak sebab kereta telah update dan upgrade..he3(Bukan Tranformer cam dalam pawagam yg tgh hot skrg k)..
ALhamdullillah dah tinggal 95% kot nk siap .nnti baru leh gi mana mana kan.....
24 jun 2011 gi lah tgk my car kat IKBN Perlis .....so ni lah hasil nya k mcm dalam pic ni ..yang biasa biasa je kan..
Byk kawan kawan tanya kenapa htr kereta jauh sangat sampai buat di IKBN perlis sedangkan aku kerja di Taiping,Perak je kan...
so the answer is kat sana ade abg sulong yang bekerja sebagai tenaga pengajar kat sana dlm Automotif..so dia lah yang selesaikan semua ini dgn bantuan tenaga pengajar lang lain kot(Aku teka je,tk tau betul ke tak)
kereta lama yang telah di cat balik lah!!!!he3


Ini pulak pic sebelum siap sepenuhnya








Sambil melawat kereta sempat jugak lah melawat anak anak sedara yang kian membesar .....dapatlah hadiah macam2 dari bapak sedara nye kan....sorang 2 hadiah lagi......ni Anak sedara Syafiq dan SIti Sarah busy dgn mainan lah ni!!!




Lepas tu,selesai semuanya,25 jun 2011 tu terus gerak ke langkawi lah(alang alang sampai kuala perlis,biar terus ke langkawi),so gi lah dgn anak buah sebab di hospital langkawi pun ade ramai kawan kawan jugak...so  memang best lah gi langkawi.next story ar coming soon !!mcm suprise lak kan...

Note:Walaupun tk kurang kemampuan nk beli kereta baru,Tukar imeh kereta lama jadi baru pun dah puas hati sangat lah...k bye.........

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...