Saturday, February 9, 2013

Happy chinese new years 2013




 

Salam reader semua and hepy chinese new year for all my chinese n convert frenn(KBS convert to KKBA)...hopeless ur will wonderfull holiday n enjoy n hepy with ur life n family....
  
 
Boom..........boom......................boom.................
Tetiba jek jam 12 malam hingga pkl 1 am dengar bunyi firework di kawasan  rumah..Terus tak jadi tido,kluar rumah tgk firework(tengok langit je pun).
lagi hebat dari perayaan merdeka sebab firework boleh sampai   1 jam lebih.....
Waktu tu line internet pun dah mula busy dan crowded sebab masing masing busybody wish kat rakan rakansama jugak dengan talian fon jugak.....aku pun busy gak dengan wishes kepada kawan kawan yang meraikan kan nya(1 MALAYSIA KAN!!!!)ha3.....kepada kawan kawan semua dari sekolah hinggalah menra gading hinggalah rakan seperjuangan dan juga masyarakat tiong hua yang mengenali.Disini ambil kesempatan wishes ur happy chinese new year for you..expecially 1 my fren convert ready to muslim..would like wishes ur hepy new year n gong xii fat chai......have a best day...(dapat merayakan pelbagai raya kan>>>>)he3..
 
  
Waktu cuti ni pulak...aku gi tolong kawan kawan bertugas sebab kekurangan staff,almaklumlah waktu cuti panjang macam ni semua nk balik kampung kan..ok jek cover cover...Waktu kita susah ,orang tolong kita,Waktu orang susah kita mesti tolong orang pun)-my prinsipal tu...
Walaupun kita susah,tetapi masih membantu orang lain yang susah..urusan kita akan dipermudahkan sepenuhnya..siapa setuju!!!he3
Tetiba kat tempat kerja ade je pesakit berbangsa cina datang klinik bawa macam macam dan tetiba dapat juga ampau rm 10  dan lain lain.Melayu pun dapat ampau kan..best..best...best.... so..gunakan duit tu belanja semua staff minum air ...kongsi ramai ramai baru adil kan....untung hari pertama gi kerja dah dapat ampau....he3....


finalls  sebelum aku gi kerja sambung cover kawan kawan balik rehat ...like to wishes again drive carefully on road..be patient  n honest on road....selamat sampai ke destinasi dan selamat pulang dengan kesihatan yang baik dan keselamatan keseluruhan.........Happy chinese New Year 2013



















PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...