Monday, May 16, 2011

i am back my friends

salam semua kengkawan,,,,,,,
first ly,actually thank to my friend remind me for update my blog.......tak sangka lak ade jugak silent reader yang baca blog ni..pada mula nya motive built blog ni just keep in memories jek dan juga memories in love..hak3.(jgn komen hal ni k).













ok lah,arini memang tkde idea nk write blog ni sebab masih busy sikit,cuma update blog ni nk inform kawan kwan yang tanya lah that the reason why not update kan.......so harap harap faham......

sama gak tahap busy cm ni kan sekarang,tapi dah mula ok sikit ..

 dalam 2 bulan kebelakangan ni,aku dah travel any place samada urusan formal dan ada juga tidak formal....
dan kerja kerja sampingan dan sampingan jalan jalan kot...(kira sambil makn angin lah tu kan)
tkde ar busy main game camni,busy dgn kerja lain lah..


 nk cerita hari dah tarikh dah tk ingat........2 bulan ni saja dah 6 kali ke penang,1 kali ke kelantan atas urusan peribadi bersama keluarga,so kami menginap di perdana resort pantai cahaya bulan,kelantan.
sempat jugak lah kami mandi disini,tpi tkde pic,sory..



 Juga keIKBN perlis atas urusan kenderaan,dengan adik saudara aku lah ,kami drive dari taiping pkl 01am sampai ke kuala perlis pkul 5.30 am ...kenapa lama yek,,sebab nye k byk tempat persinggah sepanjang perjalanan,dan kedah atas urusan sukan dan may be isyaalah akan ke johor lak untuk persilatan
..kadang kadang best gak bila aktive camni,hidup pun tk jemu dgn aktiviti fizikal dan lain lain.cuma kalau de duit byk lagi byk travel kot.
Dah terima jemputan kenduri kawan kawan lagi byk dah 14 jemputan dah pun bulan 6 ni..so memang minta maaf sgt lah kalau ade yang tk dapat hadir kan...apa apa pun wishes selamat pengantin baru kepada kawan kawan semua..semoga kekal hingga ke akhir hayat,,isyallah...
i am wishes this word for u as my best friend

selamat pengantin baru kepada semua kengkawan yek!!

so that the reason why i am too busy now...sory my friends.....
P/S:apa apa pun nnti akan update kan sikit sikit lagi yek kalau dh ok semuanya...wassalam





PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...