Wednesday, August 31, 2011

MoOd EpY!!!HaRi RaYa AiDiLfItRi 2011

Assalamualaikum dan afternoon kengkawan...........Pertama sekali let me wish all Muslim Friend "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ,MAAF ZAHIR BATIN....
Dengan anak saudara dari kiri Syafiq,Siti Sarah,Solehin dan Syukri
Kejap je dah abis ramadhan berakhir bila syawal menjelma,entahlah di tahun depan samada kita masih sempat menyambut ramadhan kembali ke tidak...so yang masih tak ganti tu faham faham ar.......Yang ade niat nk buat puasa 6 tu alhamdulillah...Aku tak buat kot sbb masih beraya lagi...nnti lah suatu hari nnti kot................


Bersama keluarga...dari kiri adik,ayah,emak dan aku..
Hari raya pertama ,memang tetamu bertandang tk putus putus lah.Almaklum rumah Ketua Kampung(ayah Aku lah,)so memang stay rumah je lah, tunggu sampai tetamu clear,baru semua balik kampung(kampung dekat je pun ,batu kurau,taiping jek-tak sampai 20 minit dah sampai)
Abg dan family


Abangah dan family
Beraya di rumah saudara mara....di batu kurau,Taiping Perak




ayah  dan emak sedang beraya...........

suasana beraya di kampung...ringkas tapi best.....
susah nak ambik gambar makcik (Nyoh) yang tengah ni,terpaksa candid camera..he33
Hari raya ke 4, memang dah menjadi tradisi akan buat majlis terbuka(open house)..so dijemput lah sesiapa yang terbaca blog ni untuk datang beraya..


info:semoga di masa akan datang akan sambut meraikan hari raya bersama seperti ini........

No comments:

Post a Comment

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...