Monday, August 1, 2011

Assalamulaikum/Salam Ramadhan/Salam Kemerdekaan...............
sory yek kengkawan jika ada silap salah tu waktu bersama kira draw game lah kan...
Hari ni first puasa .sempat gak curi masa untuk edit blog waktu kerja (Abislah kalau majikan tahu buat kerja camni*janji kerja semua clear kot..he33)..
Intro dlu nk ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan kepada warganegara yang beragama islam di malaysia dan kawan kawan lain yang berada di perantauan..Mecixo,England,Japan,Vietnam*faham faham sudah kawan kawan yang berada di negara ni k.Yang mana tk tersenarai dalam negara ni tu sory lah sbb tk ingat kau orang kat ne kot...
jgn lupa hafal ni.almaklumlah sebulan dalam setahun...ha3
Bulan ramadhan ni,jgn buat macam kau orang di IPTA dlu(ayatnye Kau orang k,bukan aku*)...bersahur dan berbuka ikut waktu k..jgn buat ikut suka jek nak bersahur tengahari dan berbuka petang..ops..he3333
tnya diri sendiri mcm ni ke atau bukan!!he33
Raya tahun ni,semua orang pakai baju baru,aku pakai kereta cat baru*bukan kereta baru pun kan..kira salin jugak lah barang baru hari raya ni kan baru jek ambik dari IKBN perlis setelah 2 bulan ada kat sana..Raya nya entah kena kerja ke tak tak tahu lagi kan...ops........lagi satu,ni bukan bumble bee yek..



ehh.........Byak lak pic kereta baru ni..he333333..bukan nk promote pun,saja nk tunjuk kot.....k lah..dah mula busy ni ..nk close blog dah..nnti kita story lain plak lah...ang sekali lagi selamat menyambut ramadhan dan selamat menyambut hari kemerdekaan dan juga selamat hari raya aidil fitri........dulu kalau puasa penuh dapat duit,sekarang boleh dapat lagi ke tak..kalau keluar duit ade lah kot..

note:minta maaf banyak banyak kepada semua yek kalau ade melalukan kesilapan yang terang mcm spotlight atau pun malap mcm lampu 5 watt bateri lemah tu..moga kita dapat bertemu lagi bulan ramadhan akan datang...wassalam dari aku yang curi waktu kerja untuk ber blog..ha3333

1 comment:

  1. Salam kenal...selamat berpuasa, tak lama lagi nak raya...hehehe

    ReplyDelete

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...