Monday, April 11, 2011

go up seladang!!!kejor yob kejor!!!

Salam dan selamat petang all blogger/reader/silent reader...
pic ni kepada sesiapa yg tk tahu rupa seladang tu ape?hak3
SELASA-12 APRIL  2011,semua program semasa dan terkini aku tangguhkan sebab aku nk tgk seladang mengamuk di Ipoh..mengamuk?hek3..story nye nk tgk liga super 2011 Perak vs Kelantan..malam

yelah kan..baru dapat title penyokong setia perak dan belum taraf penyokong fanatik mcm SSU(Silver state United)..marah diorang nnti aku cakap mereka penyokong fanatik kan..tapi best gak kalau macam tu..
i love it!!


Ni team SSU yang aku maksudkan..memang gempak diorang...akan join diorang nnti

memang malam tu memang best sgt sebab 2 pasukan teratas akan bertembung..so harap nya sangat seladang akan rebah kan kijang ni ,,tidak pun patah kan kaki nye ke..(ha3...ade penyokong kelantan ke diantara reader ni)
 
ni lah kijang yang di maksudkan akan direbahkan di bumi perak ni!!
malam tu jugak gerenti abis duit aku sikit nk beli cenderamata dan lain lain yang dijual disana..antara nya..




bantal peminat ni..

alat untuk memekak di stadium..

helmet seladang untuk keselamatan kepala daripada di baling botol..he3
tempat kunci


baju ni memang dalam impian nk beli lah...


moh kita ramai ramai kendurikan kijang malam ni!!


ni slogan popular kita yob!!!




i support u SSU




So Moh kite ke stadium Selasa ni kendurikan si kijang!!!
P/S:lebih suka tengok live from stadium daripada tgk tv ...setiap kali game abis duit aku rm50  sebab minyak,tol dari taiping-ipoh dan tiket..janji puas dapat join the perak team...jom kita..bye











3 comments:

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...