Tuesday, January 8, 2013

Api dan Pelita .....

Assalamualaikum dan evening........
Semoga berada dalam keadaan sihat waalfihat pada all reader or silent reader....ha3.......





 Hargai lah nikmat kesihatan yang anda dapat selama hidup di dunia ini yek....
Tahun baru lepas tengok "firework"kat Pulau Pinang di Auto city memang best sekali sekala je pun..sayang tak sempat ambik pic masa tu


Tetiba nk post jugak something story yang terlintas di kepala...
Tak rancang  pun

Teringat jugak dlu masa zaman dlu ada jugak buat firework dan percikan bunga api sendiri...
tak bahaya pun...kos pun murah....
Layan anak anak buah main  bunga api di rumah lah ...Nanti lain pulak jadinyek kalau bior jek diorang mainkan.........memang berlaku pun abis bendera pun dibakar nye kalau main seorang diri....Tambahan jugak suasana kampung bila dipasang pelita menerangi halaman memang tenang fikiran..



Lain orang lain cara kan...Tu lah salah satu cara yang di cadangkan....wassalam....

No comments:

Post a Comment

PULAU LANGKAWI BERSAMA KELUARGA

LANGKAWI  WITH MY FAMILY LANGKAWI MEMANG SALAH SATU PULAU YANG MENARIK DAN RASANYA TAK JEMU KOT KALAU MELAWAT SELALU PUN.. ...